Genieten van een ontspannen Paasweekend in de hotels rondom Den Haag

Pasen is een van de belangrijkste feestdagen van het jaar en wordt door veel mensen gevierd. Vaak gaat het gepaard met gezelligheid, familiebezoekjes en lekker eten. Maar waarom zou je het niet eens anders aanpakken en een weekendje weg plannen? Er zijn genoeg mooie hotels rondom Den Haag waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten van de prachtige omgeving. In dit blog geven we tips voor een geslaagd Paasweekend in de regio Den Haag.

Ontdek de omgeving

Den Haag is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden, zoals het Binnenhof, het Mauritshuis en het Vredespaleis. Maar ook buiten de stad is er genoeg te ontdekken. Huur bijvoorbeeld een fiets en verken de duinen en het strand van Scheveningen. Of maak een wandeling door de bossen van Wassenaar. Zoek je meer cultuur? Bezoek dan het prachtige landgoed Duivenvoorde in Voorschoten of het Museum Voorlinden in Wassenaar.

Overnacht in een luxe hotel

Een weekendje weg met pasen is natuurlijk pas echt geslaagd als je heerlijk kunt ontspannen in een comfortabel hotel. Gelukkig zijn er in de regio Den Haag genoeg luxe hotels te vinden. Boek bijvoorbeeld een kamer in het prachtige Kurhaus hotel in Scheveningen of kies voor het stijlvolle Carlton Ambassador Hotel in het centrum van Den Haag. Een andere aanrader is het boutique hotel The Collector in Scheveningen, waar je kunt genieten van een uniek en kunstzinnig interieur.

Culinair genieten

Natuurlijk hoort bij een weekendje weg ook lekker eten en drinken. In de regio Den Haag zijn er genoeg restaurants en cafés te vinden waar je kunt genieten van heerlijke gerechten en drankjes. Ga bijvoorbeeld dineren in het bekroonde restaurant Calla's in Den Haag of geniet van een uitgebreide high tea bij de Bakkerswinkel in Scheveningen. Voor een gezellige borrel kun je terecht bij de Boterwaag op de Grote Markt in Den Haag.

Een weekendje weg tijdens Pasen, of bijvoorbeeld één van de zomervakanties in Nederland, is een geweldige manier om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en te genieten van de mooie omgeving rondom Den Haag. Of je nu kiest voor een ontspannen wandeling door de duinen, een bezoek aan een museum of een heerlijk diner in een van de vele restaurants, er is voor ieder wat wils. Verblijf in een luxe hotel en maak er een onvergetelijk Paasweekend van!